تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه2

گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز در طی مطالعات دوره فوق دکترای خود در دانشگاه واگنینگن هلند موفق به ابداع این روش شده است.

این پژوهشگ گفت: با ابداع این روش می&zwnj توان آردهایی با کیفیت متوسط به پایین را به آردهایی با کیفیت مطلوب و با قیمت تمام شده کمتر تبدیل



دریافت‌فایل



ادامه مطلب
منبع اصلی مطلب : فایل بزرگ 2
برچسب ها :
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

سبد بلاگ : تحقیق در مورد روش جدیدی برای جداسازی نشاسته از آرد گندم